El propassat 27 d‘abril es cel.lebrà el tradicional concurs de treball únic exclusiu amb gos d´atura català al nostre país. La jornada trenscorregué amb un èxit aclaparador de públic que seguí les evolucions del 32 è concurs que es fa com cada any a la bonica vila de Campllong (gironès) L´organització corré a càrrec del Grup de Treball amb Gos d’Atura Català, amb la col.laboració del Club del Gos d’Atura Català. Per donar mes espectacularitat a la prova i que la nostra raça acostumada a treballar diariament al camp brillés com es mereix, es decidí treballar amb dos escamots alhora de bestiar oví de raça ripollesa amb diferents bocs integrats en els mateixos, que dóna més dificultat a la prova però que referma l´agilitat i determinació de la nostra raça el gos d´atura català en la conducció de ramats nombrosos en el seu dia a dia. Els judicis anaren a càrreg de: Agustí Tonietti i Ferreró, Esperança Lopéz i Madrid i Joan Rovira i Llonch que decidiren els següents guanyadors: El pastor JULI BALLOT amb el seu magnífic gos d´atura català PANTXO fou el guanyador de la prova de treball. El pastor JESÚS BENEYTÓ l’hi fou entregat el premi al millor gos/sa morfológicament del concurs que recaigué en la seva gossa MURLA DES LLUÇANÈS, un ejemplar que podria competir de tu a tu amb qualsevol gos d´atura català que participa en exposicions de bellesa. El veterà pastor PERE AMBRÓS amb el seu típic gos d´atura català SHERIFF se´n dugué el premi al pastor millor endiumenjat del concurs. La diada va concloure amb un sentit homenatge al pastor JOAN FERRER que després de tants anys en la seva feina a decidit pendres una merescuda jubilació.