El cap de setmana de 23 i 24 de maig va tenir lloc a Madrid la 87 Exposició Internacional Canina de Primavera organitzada per la Real Sociedad Canina de España. Pel que fa a la raça Gos d’Atura Català amb 24 exemplars inscrits, els judicis van ser a càrrec del Sr. Enrique Vadillo González.

Varen participar dues de les nostres gosses obtenint: COCA (FRIDA) de L’Alba de Sant Fost, la qualificació de Excel·lent 2ª a la Classe Campions Femelles i BALERA DE l’Alba de Sant Fost qualificada com a Excel·lent 3ª també a la classe de Campions Femelles.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit